Kuljetinhihnojen asennuspalvelu

Tuotantonne tukena arkena ja pyhänä, kuumassa ja kylmässä, tuulessa ja tuiskussa yön pimeinä tunteina, ammattitaitoiset asentajamme asentavat hihnat ja kuljetinkomponentit haluamaanne kellonaikaan jotta tuotantokatkos saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyenä, mahdollisuuksien mukaan säädettynä ja koeajettuna jonka jälkeen laitteenne on tuotantovalmis. Hihnan vaihdon yhteydessä asentajamme vaihtavat halutessanne laakerit, kuljetinrullat, käytöt ym. kuljettimen osat tarpeenne mukaan.

kumihihnan-asennushihnakuljettimen-kärkihuoltoa

Asentajiemme käytössä on 4kpl huoltoautoja, 3-akselinen nosturiauto 20tm radio-ohjatulla HIAB nosturilla, yli 50 kappaletta hihnojen paistolaitteita, siirrettävä verstaskontti, hydraulisia tunkkeja ja ulosvetäjiä, hitsauslaitteita (TIG AC/DC, TIG pulssi, puikko, MIG ym., hitsausgeneraattori), aggrekaatteja, sähkövinssejä, polttomoottori hydraulivinssi, nostoapuvälineet 250kg-6000kg, erikoistyökaluja ym. Omalla verstaalla lisäksi kärkisorvit 2kpl, jyrsinkone, hydrauliprässi ym. kalustoa.


Asennuspalvelu päivystää 24h vuoden jokaisena päivänä numerossa 0400 650 392.

Tutustu galleriaan

Kuljetinhuolto

Asennus- ja kuljetinhuoltopalvelumme suorittaa myös kuljettimien ja hihnojen kuntokartoituksia raportteineen ja suosittelee tarvittaessa korjaus/huoltotoimenpiteitä.