Kuljetinverkko, uuniverkko tai arinaverkko asennettuna 

Kuljetinverkko on yleinen valinta esimerkiksi elintarviketeollisuuteen tai valuteollisuuteen. Kuljetinverkon etuja ovat muun muassa hyvä lämmönkesto sekä verkkomainen rakenne, joka voi myös toimia erottelijana. Esimerkiksi valuteollisuudessa kuljetinverkon avulla voidaan varistella valuhiekka pois valmistaa valutuotteesta. 

Elintarviketeollisuudessa kuljetinverkkoa käytetään esimerkiksi tuotteiden pakastamiseen ja paistamiseen. Uuniverkko ja arinaverkko ovatkin todella yleisessä käytössä olevia kuljetinverkkoja. Hyvä lämmönkestokyky ja helppo puhdistettavuus ovat kuljetinverkolle tyypillisiä ominaisuuksia. 

TMK-Hihnapiste tuntee kuljetinverkot yli 30 vuoden kokemuksella! Olemme yksi harvoista suomalaisista yrityksistä, joka tarjoaa sekä kuljetinverkon että sen asennuksen. Ota yhteyttä osaaviin ammattilaisiimme, niin etsitään sinulle sopiva kuljetinverkko. 

Tutustu eri verkkotyyppeihin

Miten valita oikeanlainen kuljetinverkko? 

Kuljetinverkkoja on saatavilla lukuisia erilaisia, kuljetinverkot valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Verkkojen materiaali, mitat ja silmäkoko vaihtelevat paljon. Siksi onkin tärkeää, että yritys valitsee juuri sopivan kuljetinverkon juuri heidän tarpeisiinsa. Tällä tavalla saavutetaan paras tuotantovarmuus, kestävyys sekä taloudellisuus.  

Oikean kuljetinverkon valinnassa auttaa TMK-Hihnapisteen osaava ammattilaistiimi, jolla on kymmenien vuosien kokemus kuljetinhihnoista ja niiden käytöstä eri sovelluksissa. Pystymme suosittelemaan oikeaa kuljetinverkkoa elintarviketeollisuuteen, valuteollisuuteen sekä muille teollisuuden aloille. 

Kuljetinverkon ominaisuudet 

  • Materiaali 
  • Mitat 
  • Silmäkoko 
  • Kuormankesto 

Tiheä verkko voi sopia hyvin esimerkiksi elintarviketuotantoon, missä jauhojen täytyy päästä varisemaan pois levonnaisten tai muiden tuotteiden päältä. Verkko on erinomainen apu myös muun elintarvikemateriaalin puhdistamiseen, esimerkiksi roskien varistelemiseen marjoista tai vihanneksista tuotantoprosessin aikana. 

Hieman väljempi verkko voi olla käytännöllinen esimerkiksi valuteollisuudessa, missä valuhiekan täytyy päästä varisemaan pois valmiista kappaleista. Kuljetinverkon käyttökohde vaikuttaa myös siihen, miten paljon verkon täytyy kestää painoa. Jokainen toimittamamme kuljetinverkko on tehty mittatilaustyönä. 

Arinaverkko ja uuniverkko teollisuuden käyttöön 

Arinaverkko ja uuniverkko ovat kuljetinverkkoja, jotka on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja. Tämän ansiosta verkkoja käytetään yleensä tuotteiden lämmittämiseen, paistamiseen tai kovettamiseen. Kuljetinverkkoja on usein käytössä myös pakkauslinjastoilla ns. kutistetunneleissa. 

Parhaimmillaan verkot voivat kestää jopa yli 1000C astetta lämpöä. Siksi uuniverkon tai arinaverkon materiaali kannattaakin valita tarkasti, jotta esimerkiksi lämpölaajeneminen voitaisiin ottaa huomioon. Materiaalivalinta on kriittisessä roolissa, kun uusi kuljetinverkko hankitaan. 

Hanki kuljetinverkko alan ammattilaiselta 

TMK-Hihnapiste toimittaa ja asentaa juuri sinulle sopivan kuljetinverkon pitkällä kokemuksella. Emme tarjoa sinulle ainoastaan toimivaa kuljetinverkkoa, vaan haluamme antaa sinulle osaamisemme käyttöösi. Tavoitteemme on tarjota sinulle ratkaisuja, jotka kestävät pitkään, mutta samalla haluamme kehittää tuotantoprosessia parempaan ja tehokkaampaan suuntaan. 

Sopivan kuljetinverkon valinta voi edesauttaa tuotannon tehokkuutta sekä poistaa pullonkauloja. Ammattilaisemme löytävät sinun tuotantoprosessiisi sopivimman ratkaisun. Meillä on myös kaikki tarvittava kuljetinverkon, uuniverkon tai arinaverkon asennukseen haastaviin paikkoihin. 

Ole siis yhteydessä, kun etsit sopivaa verkkoa tuotantolinjallesi! 

TMK-Hihnapiste Ky
Talttatie 15
48400 KOTKA

Copyright © 2024 TMK-Hihnapiste Ky
Lähetä tarjouspyyntö