Kuljetinhihna teollisuuden ja tuotannon käyttöön 

Kuljetinhihna on olennainen osa jokaista tuotanto- tai teollisuuslaitosta, sillä ilman toimivaa hihnaa tuotteet tai materiaali eivät kulje paikasta toiseen. Hyvä kuljetinhihna on pitkäikäinen, kustannustehokas ja käyttötarkoitukseensa sopiva. TMK-Hihnapisteellä on yli 30 vuoden kokemus kuljetinhihnoista, yhdessä löydämme varmasti parhaan hihnan juuri sinun käyttötarkoitukseesi. 

Toimitamme ja asennamme kaikki kuljetinhihnat kumihihnoista muovihihnoihin ja kuljetinverkkoihin. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen palvelun, jonka tavoitteena on kehittää yrityksesi tuotantoprosessia parempaan ja kestävämpään suuntaan. Olemme aidosti kiinnostuneita tarpeistasi, ja haluamme rakentaa kestäviä asiakassuhteita. 

Käytössäsi on myös 24/7 auki oleva päivystyksemme. Soita meille, jos kuljetinhihnassasi on ongelma! 

Miten valita sopiva kuljetinhihna juuri minun alalleni? 

Kuljetinhihnan valinnassa täytyy ottaa huomioon hihnan materiaali, käyttöolosuhteet, hihnalla kuljetettava materiaali sekä muut kuljetinhihnan tekniset ominaisuudet, kuten mahdollinen kuviointi. Erilaisia kuljetinhihnoja on lukematon määrä. Me TMK-Hihnapisteellä osaamme suositella, mikä hihna sinun kannattaa valita. Pystymme auttamaan sinua hihnan etsinnässä, valinnassa ja asennuksessa. 

Kuljetinhihnojen eri ominaisuudet 

  • Materiaali
  • Mitat 
  • Kuviointi 

Esimerkiksi kuljetinhihnan materiaali vaikuttaa siihen, millaisissa olosuhteissa ja käyttökohteessa hihnaa voidaan käyttää. Kumiset hihnat puolestaan sopivat haastaviin olosuhteisiin, kuten pakkaseen, raskaaseen kuormittavaan käyttöön sisä- ja ulkotiloissa. Kumiset hihnat ovatkin usein käytössä tuotantolaitoksissa, joissa käsitellään mm. kiviainesta ja puuta. Kumihihna kestää kuormitusta ja rasitusta. 

Milloin valita muovihihna? 

Moduulihihna koostuu monesta eri palasesta, jotka on yhdistetty hihnaksi. Hihnan palat eli moduulit ovat muovisia komponentteja, jotka yhdistetään poikittaispuikoin sopivaksi kokonaisuudeksi niin pituuden kuin leveyden puolesta. 

Moduulihihnojen etuja ovat muun muassa helppo puhdistettavuus ja korjaus. Moduulihihnat voidaan pestä helpoimmillaan kuumalla vedellä. Moduulihihna sopii siis erinomaisesti esimerkiksi elintarviketeollisuuteen. Toinen moduulihihnan etu on helppo korjattavuus, sillä vaurion sattuessa on mahdollista vaihtaa rikkinäiset hihnan moduulit uusiin. 

Tilaa kuljetinhihna laadukkaana mittatilaustyönä  

TMK-Hihnapiste toimittaa, asentaa ja huoltaa kuljetinhihnat kaikkiin tarpeisiin. Meillä on kattava osaaminen sekä yhteydet monipuolisesti alan valmistajiin. Kaikki hihnat tehdään mittatilaustyönä, jotta saisit käyttöösi juuri sinun tarpeeseesi sopivan hihnan. Tavoitteemme on löytää sinulle kestävä vaihtoehto ja samalla kehittää tuotantoprosessianne varmempaan suuntaan. 

Käytössämme on kaikki tarvittava hihnojen asennukseen myös haastaviin kohteisiin. Kelauspukit, vinssit, nosturiauto sekä muut erilaiset apuvälineet tulevat tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun hihna täytyy asentaa korkeaan paikkaan. Pisimmät hihnat voivat painaa useita tonneja, joten kuljetinhihnan asennus vaatii usein ammattilaisen ja ammattilaisen välineet. 

Jos olet hihnan tarpeessa, ole yhteydessä ammattilaisiimme! Meiltä löydät myös harvinaisemmat kuljetinhihnat. 

TMK-Hihnapiste Ky
Talttatie 15
48400 KOTKA

Copyright © 2024 TMK-Hihnapiste Ky
Lähetä tarjouspyyntö