Muovihihnat

Varastomme sisältää n.11.000m2 useita kymmeniä erilaisilla materiaaleilla, väreillä, ominaisuuksilla ja pintakuvioilla olevia kuljetinhihnoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Materiaaleina mm. PVC, PU, PE, Puuvilla, Silikoni, Huopa ym. Kuljetinhihnat varastoimme yleisimmin 2000, 3000, 3200 tai 4000mm leveinä 50-250m pitkinä aihioina joista tarpeidenne mukaiset hihnat valmistetaan mittatilaustyönä tarvittavien mittojen mukaan. Oli käyttökohde sitten korkean hygieniatason elintarvikekäyttö tai vähempien vaatimuksien yleiskohde niin omasta tai päämiehiemme varastosta löytyy sopiva hihna tarpeisiinne yli 30vuoden kokemuksella ja nopealla toimitusajalla: Esimerkkeinä kierrätyslaitokset, sahat, paperin jälkikäsittely, puutuotteiden jalostus, leipomohihnat, kaarrehihnat, pesuloiden hihnat, posti- ja pakettilajittelu ym. ym. Tuotteisiimme luottavat lukuisat suomalaiset ja kansainväliset konsernit, pk-yritykset, yksityishenkilöt sekä koti- ja ulkomaiset laitevalmistajat. Kerro tarpeesi meiltä löytyy ratkaisu.

”Ihmeitä teemme hetkessä, mahdottomat vievät hieman kauemmin”

Toimitukset asennusvalmiina varaosina, esivalmisteltuina paikan päällä liittämistä varten, metritavarana tai asennettuna ja koeajettuna tarpeidenne mukaan. Liitosvaihtoehtoina mm. sormiliitos, porrassormiliitos, muovispiraaliliitos, porrasliitos tai mekaaninen hakasliitos.

Hihnoja voidaan räätälöidä mm. erilaisin alapuolisin ohjausnauhoin, hihnakolin, reunavallein tai kaikkien näiden erilaisin yhdistelmin. Jos valmista hihnakolaa tai ohjausprofiilia ei löydy sellainen tehdään!

Korkean hygieniatason vaatimuksiin hihnat voidaan varustaa myös reunasuljennalla tai käyttökohteeseen voidaan valita hihnatyyppi bakteereita tappavin anti-microbial ominaisuuksin jossa hihnan materiaaleihin on lisätty hopeaioneita estämään mikrobikasvuston synty. Reunasuljennassa hihnan pinta ja/tai pohjamateriaalilla vulkanoidaan hihnan leikattu reuna umpeen jolloin hihnan vahvikekankaat jäävät kokonaan piiloon. Reunasulku voidaan tehdä myös useisiin kuvioituihin hihnoihin.

Hihnoja voidaan myös esimerkiksi urittaa ja/tai rei’ittää esim. imuhihnakäyttöihin joissa tuotetta pidetään paikoillaan hihnan reikien läpi alipaineella tai reikiä käytetään automaation tahdistukseen.

Varastossamme myös nahkaista pyöröhihnaa esim. teollisuus- ja suutariompelukoneisiin 

TMK-Hihnapiste Ky
Talttatie 15
48400 KOTKA

Copyright © 2024 TMK-Hihnapiste Ky
Lähetä tarjouspyyntö