Kuljetinhihnojen asennuspalvelu

Tuotantonne tukena arkena ja pyhänä, kuumassa ja kylmässä, tuulessa ja tuiskussa yön pimeinä tunteina, ammattitaitoiset asentajamme asentavat hihnat ja kuljetinkomponentit haluamaanne kellonaikaan jotta tuotantokatkos saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyenä, mahdollisuuksien mukaan säädettynä ja koeajettuna jonka jälkeen laitteenne on tuotantovalmis.

Hihnan vaihdon yhteydessä asentajamme vaihtavat halutessanne laakerit, kuljetinrullat, käytöt ym. kuljettimen osat tarpeenne mukaan.

Asentajiemme käytössä on 5kpl huoltoautoja, 4-akselinen nosturiauto 32tm radio-ohjatulla nosturilla, yli 50 kappaletta hihnojen paistolaitteita, hydraulisia tunkkeja ja ulosvetäjiä, hitsauslaitteita (TIG AC/DC, TIG pulssi, puikko, MIG ym., hitsausgeneraattori), aggrekaatteja, sähkövinssejä, polttomoottori hydraulivinssi, nostoapuvälineet 250kg-6000kg, erikoistyökaluja ym. Omalla verstaalla lisäksi kärkisorvi 3,2m; jyrsinkone, hydrauliprässi ym. kalustoa. 

Asennuspalvelu päivystää 24h vuoden jokaisena päivänä numerossa 0400 650 392.

Kuljetinhuolto

Asennus- ja kuljetinhuoltopalvelumme suorittaa myös kuljettimien ja hihnojen kuntokartoituksia raportteineen ja suosittelee tarvittaessa korjaus/huoltotoimenpiteitä.

TMK-Hihnapiste Ky
Talttatie 15
48400 KOTKA

Copyright © 2024 TMK-Hihnapiste Ky
Lähetä tarjouspyyntö